facebook
Sport

Simona Halep ii raspunde taios premierului Tudose: N-am nevoie de bani sa-mi cresc copilul!

Scandal între premierul Mihai Tudose şi cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep. O declaraţie a şefului de la Palatul Victoria a enervat-o pe Simona.

Tudose era alarmat de faptul ca statul roman i-ar putea plati o indemnizatie uriasa Simonei Halep, in cazul in care va avea un copil.

„Si, mai in gluma, mai in serios, radeam cu cativa colegi: Doamn’e, hai sa schimbam legea pana cand nu se apuca sau nu incolteste foarte serios ideea cuiva sa ramana gravida sa faca un copil si ma refer la Simona Halep, fiindca veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, de importante, cateva milioane de euro si va trebui sa-i dam 85% din venituri”, spunea Tudose înainte ca ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu sa plafoneze indemnizatiile pentru cresterea copilului.

Simona Halep i-a oferit acum un răspuns pe măsură declaraţie premierului din luna septembrie. Numărul 1 WTA s-a aratat deranjata şi a tinut sa-i transmita premierului ca nu isi doreste sa incaseze indemnizatia pentru cresterea copilului din partea statului roman. „Sincer, pe moment nu mi-a placut ca am fost inclusa in acest discurs. Nu cred ca as avea nevoie de banii statului ca sa-mi cresc copilul. Nici pana acum nu am primit ceva pentru sport ca sa ajung aici unde am ajuns, iar eu am avut foarte multe greutati. Pot sa-i spun sa stea linistit, e ok, n-o sa iau atatia bani de la stat”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona a mentionat ca nu este de acord ca suma primita de mame a fost plafonata. „Toata lumea trebuie tratata la fel, indiferent de situatia financiara”, a mai spus Simona.

Share Page

Close