facebook
Comentariul zilei

Sorin Rosca Stanescu cere arestarea romanilor care indraznesc sa protesteze impotriva PSD: Astia pot deveni periculosi, sa vina Politia sa-i ia!

Sorin Rosca Stanescu, unul dintre invitatii de casa ai postului Antena 3, a cerut, vineri seara, foarte enervat, ca organele de ordine sa intervina in forta si sa ii ridice pe protestatari de pe strada.

„Astia pot deveni teroristi, sa ii ia Politia de pe strada”, a declarat Sorin Rosca Stanescu, cu o voce ridicata.

El i-a acuzat apoi ce deputatii de la USR ca incurajeaza extremismul. „USR au generat extremismul in Parlament, trebuia sa fie imediat evacuati”, a mai spus SRS facand referire la protestul deputatilor USR de miercuri, cand au increcat sa ii impiedice pe parlamentarii PSD si ALDE sa voteze modificarile la legile justitiei.

Realizatorul Radu Tudor s-a aratat si el foarte indignat de manifestarile protestatarilor, spunand ca in Germania sau in Marea Britanie politistii ar fi intervenit, cakare si in forta, pentru a-i imprastia.

Sorin Rosca Stanescu a fost condamnat, in 7 octombrie 2014, la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul „Rompetrol”, pentru utilizare de informatii privilegiate si constituire a unui grup infractional organizat. El a executat aproape noua luni.

Potrivit jurnalistilor de la Rise Project, Radu Tudor a incasat in trecut peste 12.000 de euro de la gruparea Tel Drum pentru „cosultanta”.

Sursa: Aktual24.ro

Share Page

Close