Stirea Zilei

Suedezii fac scandal dupa infrangerea de aseara: Sunteti inapoiati!

Selecţionerul Suediei, Janne Andersson, a declarat, marţi, după meciul cu România, de la Craiova, că al patrulea oficial, Sebastian Colţescu, îi striga "fault" în cască arbitrului de centru la orice intrare a unui jucător suedez asupra unuia român.

"L-am auzit pe arbitrul de rezervă, care era român, strigând (n.r. - fault) împotriva noastră timp de 90 de minute. Când s-a întâmplat în faţa noastră, am devenit toţi frustraţi şi îi înţeleg pentru modul în care au reacţionat (n.r. - jucătorii de pe banca Suediei, care au protestat). La final, arbitrul de rezervă s-a îmbrăţişat cu jucătorii români, a fost ciudat să vezi aşa ceva. Nu crezi că e posibil să se întâmple aşa ceva. Este lipsă de respect, parcă ne-am întors în anii 80", a declarat Andersson, potrivit presei suedeze, anunță News.ro.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Suediei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung. Meciul a fost arbitrat de israelianul Roi Reinshreiber, ajutat de Danny Krasikow şi Matityahu Yakobov. Arbitru de rezervă a fost Sebastian Colţescu.

28 mar 10:03