facebook
AUTO

Superbet este alături de Mihai Leu în Campionatele Naționale de Super Rally și Viteză în Coastă

Superbet are onoarea să anunțe parteneriatul cu Mihai Leu pentru următoarele patru evenimente din cadrul Campionatului Național Super Rally și al Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Acest parteneriat cu unul dintre cele mai importante nume pe care le-a dat sportul românesc în ultimii 30 de ani fundamentează poziția Superbet în prima linie a principalilor susținători ai sportului de performanță din România”,  a declarat Vlad Ardeleanu, director general al Superbet România.

Mihai Leu va concura în cele patru etape ale campionatului național la volanul unui Ferrari 458 Challenge. Evenimente la care Superbet se va alătura, susținându-le sunt:

  • Craiova Super Rally (etapa a II-a)
  • Câmpulung Muscel Viteză în Coastă (etapa a VII-a)
  • Brașov/Poiana Brașov Viteză în Coastă (etapa a VIII-a)
  • Pitești Super Rally (etapa a III-a) 

“Atunci când am revenit în acest sezon în lumea pilotajului după zece ani de absență, puțini ar mai fi pariat că voi obține rezultate de to, dar am făcut-o. Sper să demonstrez că Superbet a mers pe cartea câștigătoare și împreună să obținem performanță pe toate planurile”, a declarat Mihai Leu, pilot.

Mihai Leu este unul dintre cei mai titrați sportivi din România. Fost pugilist de performanță și campion mondial WBO la categoria semimijlocie în anul 1997, și-a încheiat cariera în boxul profesionist neînvins, cu 28 de victorii din 28 de meciuri.

În 2003, Mihai Leu a devenit campion național de raliuri, reprezentând până astăzi unul dintre cei mai importanți ambasadori ai sporturilor cu motor din țara noastră. 

DESPRE SUPERBET

  • Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de aproape 000 de agenții în toată țara și un număr de aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar.
  • Cu peste 3.500 de angajați, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite în 2017.
  • În 2017, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.
  • Tot în 2017, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia deține o licență de operare în retail și este singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză.
  • În prezent, în afara României are birouri deschise și operațiuni în 10 țări precum Polonia, Austria, Serbia, Croația, Malta și Marea Britanie
  • Superbet a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme.

Share Page

Close