Stirea Zilei

Tanara judecatoare din Targu-Jiu TAIATA CU SABIA de fostul iubit!

Nervos că a fost părăsit pentru un amic de-al lui, fostul iubit, Mădălin Cremeneanu, fiul unui cunoscut afacerist târgujian, a tăiat-o cu sabia pe tânăra judecătoare Mirela Alexandra Popescu, fiica Luminiței Popescu, rectorul Universității „Constatin Brâncuși” din Târgu Jiu, şi a dat foc casei iubitului ei, Nicu Măroiu, fiul unui alt afacerist, scrie stiripesurse.ro. Tânărul atacator de 25 de ani a povestit în faţa judecătorilor că s-a ajuns aici după ce tânăra judecătoare l-a jignit într-un club. I-ar fi spus că este prea gras şi i-a aruncat cu un peşte proaspăt în faţă. Din acest motiv, ar fi ajuns ţinta glumelor proaste iar aşa-zişii lui prieteni îl porecliseră "balenă".


Citeste si: Cel mai mare ambasador al turismului romanesc, DAT IN JUDECATA de o romanca GELOASA! I-a prins cu MINCIUNA si are DOVEZI! McDonalds DAT IN JUDECATA de o romanca!
Tânărul ar fi cedat nervos. I-a lovit fostei iubite maşina în trafic şi a tăiat-o cu sabia la mână apoi a mers la casa unde locuieşte rivalului lui în dragoste şi i-a dat foc. Din fericire, incendiul a fost stins la timp de doi paznici. În maşina suspectului au fost găsite sabia, două bidoane cu benzină şi mai multe petarde. Individul a fost arestat. Atât ei cât şi rivalul său sunt fiii unor oameni de afaceri. Tânăra judecătoare nu a depus plângere împotriva lui. Mai mult, mama judecătoarei, a spus că fiica ei nu a pățit nimic, iar tăietura de la mână e din alt incident. Așa înțeleg o judecătoare și o profesoară universitară, și rector pe deasupra, să aplice legea! După incident, judecătoarea și-a închis conturile de pe toate rețele de socializare în care se afla în ipostaze provocatoare.  

2 sep 17:43