Stirea Zilei

Testul psihologic care te poate ajuta sa afli ce cred ceilalti despre tine!

Alege una dintre imaginile de mai sus și află ce spune aceasta despre tine.  Imaginea 1 - ești o persoană sinceră Urăşti haosul şi nu-ți place să dramatizezi. Îţi place să spui lucrurilor pe nume, iar cei din jur te apreciază pentru onestitate. Imaginea 2 - ești grijuliu Ești liniștit și atent la cei din jur. Îţi place să primeşti aprecierea prietenilor, a colegilor și a șefilor.


Citeste si: TEST PSIHOLOGIC: Alege o imagine si afla TIPARUL SUBCONSTIENT dupa care functioneaza creierul tau! Tu ce fel de CARACTER esti? Fa acest TEST PSIHOLOGIC simplu si afla!
Imgienea 3 - ești precaut  Nu faci nicio mişcare fără a te gândi de multe ori înainte. Nu laşi lucrurile la voia întâmplării. Imaginea 4 - ești misterios Ai o aură de mister care te face să fii perceput de către cei din jur ca fiind fascinant. Îţi asculţi întotdeauna inima. Imaginea 5 - te adaptezi ușor Te acomodezi oriunde cu mare uşurinţă și nu te plângi niciodată de nimic. Imaginea 6 - ești original și creativ Creativitatea şi spontaneitatea de care dai dovadă nu cunosc limite. sursa: feminis.ro. 

23 noi 14:06