facebook
ACTUALITATE

Toader dupa ordinele PSD pentru o OUG privind amnistia şi graţierea: Reflectez

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că reflectează cu privire la oportunitatea unei ordonanţe de urgenţă pe tema amnistiei şi graţierii.

„Reflectez. (…) Când voi avea un răspuns structurat atunci vi-l voi oferi. (…) Când am ceva de spus, sigur vă spun”, a afirmat Toader, la Parlament, întrebat dacă are un punct de vedere privind oportunitatea unei OUG pe tema amnistiei şi graţierii.

Ministrul a adăugat că, pe de altă parte, pe subiectul amnistiei şi graţierii, Liviu Dragnea nu i s-a adresat doar lui la CN al PSD: „Nu a fost un dialog cu ministrul Justiţiei, în al doilea rând nu s-a adresat numai mie, şi la Finanţe şi la alte autorităţi”.

Fiind întrebat despre faptul că există informaţii că până pe data de 15 ianuarie Guvernul va adopta o ordonanţă pe amnistie şi graţiere şi că el ar fi de acord şi i-ar fi spus şefului PSD acest lucru, Toader a spus: „Am citit şi eu acum pe internet că port discuţii foarte avansate să mă fac europarlamentar, categoric, nu, am şi dezminţit”.

„Întrebaţi-i pe cei care v-au zis. Dumneavoastră cred că nu vă faceţi iluzia că vă răspund ce-mi sugeraţi să vă răspund. Când voi avea mai multe informaţii vi le voi oferi”, a completat Toader.

Întrebat dacă el a văzut la PSD sau a primit vreun draft de proiect pe o OUG privind amnistia şi graţierea, ministrul Justiţiei a spus: „Dumneavoastră aţi auzit răspunsul pe care l-am repetat de mai multe ori, sigur, bănuiesc că da”.

„Când voi avea ce să vă spun sigur vă voi comunica. În rest, dacă cineva spre exemplu v-a spus că a discutat cu mine, dacă cineva v-a spus că s-a elaborat…întrebaţi pe autorii afirmaţiilor, nu pe mine”, a completat Toader. AGERPRES/(A – autori: Daniel Florea, Florentina Peia, editori: Oana Popescu, Claudia Stănescu, editor online: Daniela Juncu)

Powered by WPeMatico

Share Page

Close