facebook
Politica

Tradare: Dragnea tocmai a primit cea mai grea lovitura de unde se astepta mai putin!

Liviu Dragnea a fost părăsit de unul dintre cei mai fideli susţinători ai săi din ultimii ani! Dumitru Buzatu, preşedinte al PSD Vaslui, a anunţat că susţine efortul de debarcare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

”Zilele acestea, eu am participat la multe discuţii şi întâlniri, întâmplătoare sau organizate, în care s-a analizat această problemă, a scrisorii semnate de contestatarii lui Dragnea. În cadrul acestor întâlniri, eu am anunţat că voi fi de acord cu un astfel de demers dacă este unul raţional, şi dacă are, într-adevăr, obiective raţionale, soluţii viabile şi proceduri clare privitoare la ceea ce ar urma să se întâmple după schimbarea lui Dragnea de la şefia PSD. Altminteri, de ce să-l dăm pe ăsta jos şi să-l punem pe altul în locul lui? Doar pentru asta, pe mine nu mă interesează aşa ceva, fiindcă eu nu vreau funcţii şi garanţii pentru un viitor politic. Eu vreau ca proiectele să meargă şi ca lucrurile să funcţioneze. Atât.

Ce sper eu este să ajungem la o soluţie raţională, fie în cadrul unui CEx, fie în cadrul unei şedinţe în care Dragnea să fie invitat pentru a se discuta toate aceste probleme. Este necesar să le discutăm în forurile noastre de conducere şi să respectăm procedurile statutare. Că altfel, fără discuţii şi soluţii raţionale, pe mine nu mă interesează să-l schimbăm pe Dragnea şi să-l punem pe altul în scaunul lui, altul care să facă şi să dreagă”, a declarat Dumitru Buzatu, pentru PSnews.ro.

Sursa: capital.ro

Share Page

Close