facebook
ACTUALITATE

Tradare pentru Dragnea! Primarul PSD al unui mare oras din Romania sustine si finanteaza statul paralel!

In municipiul Bacau a avut loc, vineri, Gala de Recompensare a elevilor care au participat, in acest an (in perioada februarie-noiembrie) la concursul cu tema „Coruptia stopeaza Evolutia”. Proiectul, initiat de Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Judetean Bacau, s-a desfasurat cu sprijinul financiar al Primariei Bacau, conform Hotnews.ro. Primarul al Bacaului este Cosmin Necula, membru PSD.

Peste 1000 de elevi si profesori au participat la acest proiect la care s-au inscris 192 de lucrari pe doua sectiuni: spot anticoruptie si arte vizuale.

La Gala de Recompensare, desfasurata la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau, cele mai importante premii au fost acordate de primarul Cosmin Necula, presedinte al organizatiei PSD Bacau care a avut cuvantul de deschidere: „Tot aud de cutare care a fost arestat sau condamnat pentru coruptie insa a facut si lucruri bune. Nu sunt deloc de acord cu acest mod de gandi. Este bine ca lupta anticoruptie prinde contur, iar dumneavoastra, ca elevi trebuie sa fiti atenti la orice fapta din jurul vostru care incalca legalitatea”.

In acelasi timp edilul Bacaului a cerut celor peste 300 de elevi prezenti la eveniment „sa fie atenti, in viitori, ca toti functionarii statului, profesori, medici sa fie platiti adecvat pentru a nu se ajunge la coruptie publica”.

Prezenta la Gala, comisarul sef, Sarmiza Fetcu, purtator de cuvant al Directiei Generale Anticoruptie a declarat ca: „Ne am bucurat sa vedem nu numai talent creativ ci si gandire. Perceptia elevilor asupra coruptiei este dat, pana la urma, de ceea ce vad in jurul lor. Am remarcat ca aceasta perceptie a elevilor nu este deloc buna”.

Ultimii doi primari din muncipiul Bacau, Dumitru Sechelariu si Romeo Stavarache, au fost arestati pentru probleme grave de coruptie.

Share Page

Close