Acasă Turism Tragediile se tin lant pe litoralul romanesc. Trei oameni au murit inecati...

Tragediile se tin lant pe litoralul romanesc. Trei oameni au murit inecati intr-o singura zi

212

Val de tragedii pe litoral. Într-o singură zi, trei oameni au fost scoși fără viață din mare. Vorbim despre un tânăr de 19 ani, un bărbat de 60, dar și despre băiatul de 12 ani, dispărut în larg acum câteva zile, informează Realitatea PLUS.

Desi nu a fost arborat steagul rosu, ci cel cgalben, careea ce inseamna ca accesul in apa este permis doar persoanelor experimentate. 

Pe plaja Modern din Constanta a avut loc primul deces. Este vorba despre barbatul in varsta de 60 de ani. Initial medicii au reusit sa il stabilizeze insa dupa ce a fost urcat in ambulanta a intrat in stop cardio-respirator si in ciuda efortului personalului medical, in cele din urma s-a constatat decesul. 

Duminica, un tanar de 19 ani, din Giurgiu, a disparut in valuri. A intrat in apa alaturi de iubita sa, insa doar ea s-a intors din apa.  Dupa ore bune de cautari, trupul tanarului a fost scos la mal. In ciuda manevrelor inteprinse de medici, acestia nu l-au mai putut salva.

Printre cele trei victime se află și Mario, băiatul de 12 ani dispărut joi în Marea Neagră, în dreptul stațiunii Mamaia. Acesta a fost găsit decedat duminică, după mai multe zile de căutări. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost scos la mal de salvamari si de scafandrii din cadrul ISU Dobrogea, fiind ulterior identificat de părinții săi.

Un prieten care a intrat odată cu el în apă a fost salvat și este în stare critică la spital.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos