facebook
Media PLAN

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Mihai Gadea pentru minciuni spuse pe post, la Antena 3!

.
Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca directorul Antena 3 Mihai Gadea si postul de stiri pe care il conduce au mintit cand au spus ca diplomatul MAE Vlad Ionescu ar fi fraudat alegerile de la Paris si ar fi „acoperit” si i-a obligat sa ii acorde fostului presedinte de sectie din capitala Frantei despagubiri de 5000 de lei si cheltuieli de judecata de 3100 de lei, relateaza Romania Curata. Decizia nu e definitiva.
Decizia poate fi atacata cu recurs la Curtea de apel Bucuresti. Vlad Ionescu a fost director de cabinet al fostului ministru PDL de Externe Theodor Baconschi și, la turul I al alegerilor prezidențiale din 2009, a fost președintele unei secții de votare din Paris.

Diplomatul i-a dat in judecata pe Mihai Gadea, Radu Tudor si Antena 3 si a solicitat instantei sa constate minciunile, sa ii apere onoarea si demnitatea si sa ii acorde despagubiri, dupa la Antena 3 s-a spus ca ar fi fraudat alegerile de la Paris si ar fi „acoperit”. Ionescu a solicitat cate 10.000 de euro de la fiecare. In plus, a cerut instantei sa ii oblige pe parati sa publice sentinta pe site-ul antena3.ro si in alte ziare, scrie Romania Curata.

Nicoleta Popescu, avocata diplomatului Vlad Ionescu, este nemultumita de sentinta si asteapta motivarea ca sa faca recurs. Ea a explicat ca a avut doua capete de cerere:

.

Share Page

Close