Stirea Zilei

Umilita la Australin Open, Simona Halep anunta ca se RETRAGE din tenis! ”Nu mai joc o perioadă!”

Jucatoarea de tenis Simona Halep a pierdut rușinos în fața lui Shelby Rogers în manșa inaugurală a turneului de Mare Șlem de la Antipozi. Românca a pus înfrângerea pe seama unei accidentări.

"Sunt frustrată un pic de situație, dar ce să fac?! Nu pot schimba multe. Doar să mă uit înainte. Se întâmplă. Tot ce vreau e să fie bine cu genunchiul. Am luat antiinflamatoare înainte de meci, la fel și zilele trecute. Dar când ai tensiunea meciului oficial, presiunea, lucrurile astea se resimt mai mult. Așa că durerea a fost mai puternică și n-am mai putut face mare lucru", a spus Halep.

Aceasta a continuat: "Nu pot să spun prea multe despre cum am jucat, pentru că n-am putut fi la nivelul meu cel mai bun. Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru. S-ar putea să nu mai joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. E prima dată când am probleme la genunchi și vreau să nu agravez", a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro.

"N-o să schimb mare lucru. Am muncit foarte mult în această perioadă, chiar dacă nu mi-a mers aici prea bine. Trebuie să văd cum e piciorul întâi de toate, cum să fac să-mi treacă, atât cât se poate de repede", a mai declarat românca.

16 ian 08:14