facebook
Sibiu

Un cunoscut chirurg a intrat cu peste 200 km/h intr-un stalp, pe o strada din Sibiu! A murit pe loc

Persoana decedată în accidentul de azi-noapte din fața intrării la ZOO, de pe Calea Dumbrăvii este medic specialist chirurg la Spitalul Clinic Județean Sibiu. Laurențiu Nicolae Beli avea 37 de ani și era singur în mașină în momentul producerii accidentului.

Doctorul Beli făcea parte, alături de alți specialiști, din departamentul de cercetare şi implementare a tehnicilor de chirurgie mini-invazivă inovatoare, condus de  prof. dr. Dan Sabău. Departamentul a primit în 2013 Marele Premiu al Congresului şi Placheta 6th International Gastric Congress – 4-7 May Yokohama 2005, cu lucrarea “The Palliative Treatment of Obstructive Cardiac and Juxta-Cardiac cancer”.

Laurențiu Beli s-a născut în Slobozia, județul Ialomița, a absolvit Colegiul Național ”Mihai Viteazu” din Slobozia și Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Polițiștii spun că acesta a intrat cu mașina într-un stâlp de la marginea șoselei, la o viteză de peste 200 de km pe oră. Mașina se deplasa dinspre Rășinari spre Sibiu. Traficul în zonă a fost blocat aproape două ore, iar acest moment se circulă normal.

Sursa: Turnulsfatului.ro

Share Page

Close