facebook
Sanatate

Un nou lant de farmacii, celebru in Europa de Vest, vine in Romania!

Puressentiel, un jucător important pe piața farmaceutică de aromaterapie în Franța, dar și pe piața sănătații în Europa, este acum prezent în România.

Puressentiel este un brand dedicat remediilor naturale eficiente, ce oferă şi produse special concepute pentru îmbunătăṭirea respiraţiei, decongestionarea căilor nazale, calmarea disconforturilor la nivelul gâtului şi întărirea sistemului imunitar.

Fondată în 2005, Puressentiel este o companie independentă, de familie. Laboratorul francez de aromaterapie, inovare şi pionierat în domeniul sănătăţii a fost creat de Isabelle şi Marco Pacchioni din pasiunea lor pentru aromoterapie şi ingrediente active naturale. Împreună cu botanişti, cercetători, medici şi farmacişti, au creat o gamă inovatoare de produse dedicate bunăstării, frumuseţii şi sănătăţii, accesibile, sigure, eficiente şi uşor de utilizat pentru  întreaga familie. Puressentiel este lider de piaţă în Franţa şi Belgia, precum şi unul dintre cei mai mari jucători la nivel global.

Bazându-se pe uleiuri esenţiale definite botanic şi biochimic (E.O.B.B.D.) şi substanţe active de origine naturală, Puressentiel şi-a luat angajamentul de a crea produse naturale şi pure, începând de la plantare până la recoltare şi producţie, construind astfel un brand echilibrat şi responsabil. Având criterii stricte de calitate, fiecare lot este testat pentru a-i atesta conformitatea. Eficacitatea produselor este dovedită de peste 300 de studii şi teste.

Produsele Puressentiel nu conţin parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranţi, OMG, compuşi petrochimici sau substanţe de origine animală, parfumuri sintetice sau izobutan. De asemenea, nu sunt testate pe animale.

“Suntem mândri să aducem Puressentiel în România şi credem cu tărie că va deveni un puternic jucător pe piaţa locală de aromaterapie. Datorită formulelor inovatoare, preocuparea pentru bunăstarea familiei de zi cu zi, angajamentul pentru mediul înconjurător şi dezvoltarea sustenabilă, credem că va fi foarte repede, adoptat şi iubit ca brand, de către consumatorii români”, afirmă Nikolaos Kotzias, CEO & Fondator ND MedHealth, importator şi distribuitor al produselor Puressentiel în România.

Sursa: Capital.ro

Share Page

Close