facebook
International

Un pensionar din Rusia a vrut să-şi testeze jeep-ul la metroul din Sankt Petersburg! VIDEO Rezultatul test-drive-ului il stie Poliţia!

Un bărbat din Rusia a intrat, în plină viteză, cu tot cu jeep-ul într-o staţie de metrou din Sankt Petersburg. Şoferul este un pensionar, în vârstă de 62 de ani. Autoturismul a ajuns iniţial în pasajul staţiei de metrou Moskovskaia, în contextul în care şoferul a declarat că a făcut-o intenţionat. Poliţia a precizat că nicio persoană nu a fost rănită, în urma acestui incident, informează Agenţia de presă RIA NOVOSTI, care citează surse ale Inspectoratului General de Poliţie, Brigada Rutieră din Sankt Petersburg.

«Un automobil SsangYong a intrat miercuri în plină viteză, în pasajul din staţia de metrou Moskovskaia. Am primit un apel la ora 11:45, prin intermediul căruia eram anunţaţi despre incident», au precizat surse ale poliţiei rutiere. Un individ, în vârstă de 62 de ani, a intrat cu autoturismul pe care îl conducea, în cursul zilei de miercuri, în jurul prânzului, în pasajul de la staţia de metrou Moskovskaia, din Sankt Petersburg. Vehiculul a coborât scările în viteză şi s-a oprit la primul nivel al subsolului. Şoferul autoturismului nu a fugit de la locul incidentului şi a fost reţinut, după scurt timp. Şoferul avea permis de conducere şi a declarat că a dorit să verifice capacitatea autoturismului său. Acesta a mai precizat că era curios să vadă dacă poate coborâ şi urca scările cu jeep-ul. Autorităţile ruse cercetează acum circumstanţele producerii incidentului rutier, relatează Inforeactor.

«De intrat a intrat la metrou cu maşina sa, dar nu a reuşit să şi iasă, iar angajaţii Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă au fost cei care s-au ocupat de scoaterea maşinii», se precizează într-un comunicat al poliţiei. Bărbatul a mai precizat că a aşteptat ca să plece toată lumea din zonă de acces de la metrou şi abia atunci a intrat cu maşina. Medicii vor stabili dacă acesta este în deplinătatea facultăţilor mintale. Potrivit Piter.tv, proprietarul maşinii este în evidenţa Dispensarului de psihoneurologie şi a urmat mai multe cure de tratament. Nu se ştie cum acesta a reuşit să obţină carnetul de conducere. Parchetul din Sankt Petersburg a demarat cercetări în cazul bărbatului.

sursa: RADOR

Share Page

Close