facebook
Stirea zilei

Un tir cu ciocolată s-a făcut scrum în apropiere de Sighişoara!

Un accident care a avut loc miercuri în apropiere de Sighişoara a lăsat fără energie electrică peste 80 de case din localitatea Nadeş. Totul s-a întâmplat după ce un TIR încărcat cu ciocolată a ars în totalitate în noaptea de marţi spre miercuri. Acesta s-a răsturnat pe E60, în localitatea Nadeş, iar focul iscat s-a extins la o casă din apropiere. Vezi VIDEO!

În urma accidentului din Nadeş, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Şoferul implicat a fost transportat la UPU SMURD Târgu Mureş, acuzând dureri de cap şi de spate.

Pompierii Detaşamentului Sighişoara au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, însă autocamionul a ars în totalitate. Focul iscat la locuinţa lângă care s-a produs accidentul, unde a fost ruptă şi o conductă de alimentare cu gaz metan, a fost stins foarte repede, conform ISU Mureş.

Un număr de 78 de consumatori sunt în continuare nealimentaţi cu energie electrică. În zona menţionată se acţionează pentru îndepărtarea resturilor care au mai rămas din TIR, au mai spus reprezentanţi ai ISU Mureş.

sursa: AGERPRES

Share Page

Close