Stirea Zilei

VIDEO - 9 luni in 90 de secunde! Si-a fotografiat sotia zilnic, inregistrand toata sarcina!

Un barbat a fost atat de incantat ca va deveni tata incat si-a fotografiat zilnic sotia pe perioada sarcinii, rezultatul final fiind uimitor. Byron Lou a fost in culmea fericirii cand a aflat ca va deveni tata asa ca zilnic, timp de noua luni, si-a fotografiat sotia pentru a surprinde cum se schimba corpul acesteia in sarcina.
 La final, cele 300 de fotografii au fost asamblate intr-un videoclip time-lapse. Lou a explicat ca a avut o surpriza cand a privit rezultatul, intrucat si-a dat seama cat de mult s-au schimbat lucrurile in noua luni: de la camera in care au fost realizate fotografiile, pana la cainii familiei, care au crescut si ei.
"Cand am aflat ca sotia mea este insarcinata, m-am gandit ca ar fi o oportunitate foarte buna sa-i surprind sarcina in imagini, insa ceea ce am observat la final este cum s-au schimbat lucurile in jurul meu", a scris barbatul in descrierea clipului publicat pe Youtube.
Citeste si: O celebra prezentatoare a aparut zilnic la TV si nimeni n-a stiut ca este INSARCINATA in luna a noua! Ilie Nastase: Am lasat-o insarcinata pe Diana Ross!
In imagini mai apar si cei doi caini ai familiei, Dunder si Munster, care sunt nedezlipiti de tanara insarcinata si, mai apoi, de patutul copilului.
 Sursa: stirileprotv.ro  

26 iun 14:27