facebook
Bistrita Nasaud

Video-Barbat de 22 de ani din Bistrita impuscat mortal dupa ce a sarit la bataie cu Politia!

Tanarul de 22 ani, care a ajuns vineri seara la Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita cu plagi impuscate in zona abdominala, in urma unui conflict cu politia, a decedat in cursul noptii, a declarat sambata, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Mihaela Mastan. 
„Persoana respectiva a decedat. S-a intervenit chirurgical si, din pacate, era cu hemoragie si a decedat in cursul noptii. Avea 22 de ani”, a declarat Mastan.
Politistul ranit in incident, in varsta de 25 ani, a ramas in continuare internat.
La spital a ajuns si un barbat de 47 ani, care prezinta o fractura de peroneu cu hematom local, care a ramas internat pentru supraveghere, dar si o femeie de 56 ani cu plaga impuscata in antebrat, care a plecat acasa dupa ce rana i-a fost suturata, pentru ca nu prezenta probleme deosebite.
Un barbat a fost ranit vineri seara in orasul Sangeorz-Bai, din judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce a atacat o patrula de politisti care se afla in misiune la o interventie, in incident fiind ranit si unul dintre oamenii legii.
Potrivit IGPR, patrula de politie din orasul Sangeorz-Bai a fost dirijata sa aplaneze un scandal, in urma unui apel prin 112.
„In momentul in care au incercat sa-l conduca la unitatea de politie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi politisti cu o bata in zona capului, in sprijinul lui venind si un prieten. Urmare a somatiilor legale, unul dintre agresori a fost ranit in zona abdominala, fiind transportat la o unitate medicala. De asemenea, unul dintre politisti a fost si el transportat la spital, prezentand leziuni in zona capului”, informeaza Politia.

Share Page

Close