facebook
Brasov

VIDEO-Dupa ce lumea i-a injurat pe strada la Sibiu, liderii PSD au fost huiduiti si la Brasov!

Codrin Stefanescu si Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiti, marti, de cativa protestatari, la Brasov, inaintea unei conferinte de presa organizata de PSD Brasov. Codrin Stefanescu a incercat sa vorbeasca cu protestarii, dar oamenii au continuat sa scandeze.

In momentul in care Codrin Stefanescu si Marius Dunca, fost ministru al Sportului, acum presedinte al PSD Brasov, au ajuns la sediul hotelului in care are loc o conferinta de presa organizata de PSD Brasov, cativa protestatari au huiduit si au strigat „Rusine sa va fie” si ”Hotii”, informeaza Mediafax.

Social-democratii s-au oprit sa discute cu protestatarii, care s-au plans de faptul ca foarte multa lume, „frati, prieteni”, pleaca din tara.

Codrin Stefanescu le-a spus ca unii ar putea fi determinati sa se intoarca acasa, insa oamenii au continuat sa huiduie si sa scandeze. Unul dintre ei a spus „Partidul dumneavoastra nu a respectat electoratul”.

Apoi, un protestatar l-a intrebat pe Codrin Stefanescu de ce pleaca oamenii din tara daca Romania este in crestere, iar social-democratul i-a raspuns „pentru ca avem democratie”, moment in care un alt protestatar a strigat „pleaca de lehamite, nu de bine”.

Deputatul PSD Roxana Manzatu le-a dat oamenilor exemplul medicilor, care ar pleca din tara mult mai putini, insa un protestatar i-a strigat „vreti sa scapati coruptii, asta faceti de 2 ani”.

Delegatia PSD a decis, in acel moment, sa intre in hotel.

Luni, Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiti si la Sibiu. Liderii PSD au incercat si acolo sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa scandeze impotriva lor.

Ministrul Turismului Bogdan Trif, impreuna cu secretarul general al PSD si cu deputatul Eugen Nicolicea au participat la o conferinta de presa la Sibiu, iar la intrarea in sediul organizatiei locale, din centrul orasului, au fost asteptati de zeci de protestatari in zona pe care oamenii au numit-o „libera de coruptie” si unde se intalesc in fiecare zi. Protestatarii au scandat „PSD ciuma rosie”, „Afara cu PSD din tara” sau „Rusine, rusine”.

Share Page

Close