Stirea Zilei

VIDEO-Imagini scandaloase intr-unul din marile supermaketuri din Romania! Ce fac angajatii departe de ochii clientilor?!

Imagini revoltătoare surprinse într-unul dintre cele mai importante supermarket-uri din România. O angajată a a magazinului Kaufland a fost filmată într-o ipostază incredibilă. Femeia întorcea produsele de patiserie cu coada de la mătură.  Persoana care a postat imaginile online susține că acestea au fost  filmate în magazinul Kaufland, din cartierul Craiovei, relatează sursata.ro. În imagini se vede clar cum angajata întoarce produsele cu coada de mătură. Imaginile au fost inițial postate pe Facebook și apoi preluate și de alte rețele. Oficialii Kaufland România au transmis un comunicat de presă referitor la situaţia reclamată la Piteşti:

”Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificaţie al magazinului din Piteşti (Str. Exerciţiului, nr. 216) şi vă asigurăm că este un caz izolat şi o abatere gravă de la standardele noastre.

Siguranţa clienţilor şi normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase şi suntem foarte stricţi în raport cu acestea. Angajata nu le-a respectat şi vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil şi categoric intolerabil. De asemenea, pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple, vom demara şi măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reşcolarizarea angajaţilor şi sporirea controalelor de igienă“.

26 mai 06:52