Acasă Stiri locale VIDEO – Momentul in care 60 de IMIGRANTI intra ILEGAL in Romania,...

VIDEO – Momentul in care 60 de IMIGRANTI intra ILEGAL in Romania, din Serbia!

11
Politistii din cadrul Sectorului Lunga al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat sambata 60 de imigranti care intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, acestia fiind dusi la sediul Politiei de Frontiera Jimbolia, informeaza Agerpres.
”In data de 16.01.2016, in jurul orei 01,45, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au observat, cu ajutorul sistemului de termoviziune, un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe camp, dinspre frontiera spre interiorul tarii. Imediat, mai multe patrule de interventie si supraveghere a frontierei de stat au intervenit, grupul fiind interceptat in apropierea frontierei pe directia localitatii Comlosu Mic”, a precizat Roxana Costache, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, intr-un comunicat de presa.
Potrivit acesteia, grupul de imigranti a fost preluat si transportat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia, in vederea cercetarilor.
Din primele verificari a reiesit ca imigrantii – barbati cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani – sunt din Pakistan, Irak, Afganistan, Somalia si Maroc. 
 Au fost contactate autoritatile de frontiera sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie, se mai arata in comunicat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos