Stirea Zilei

VIDEO - Numar de magie ESUAT! Criss Angel a fost la un pas SA UCIDA un celebru prezentator TV!

Magicianul Criss Angel, considerat cel mai mare iluzionist din lume in acest moment, a fost la un pas sa ucida pe unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori Tv din SUA, in cadrul unui numar de magie care a mers prost. Spencer Horsman este cel mai iubit prezentator din Statele Unite ale Americii, datorita show-ului America’s Got Talent. Acesta a fost de acord sa ia parte la show-ul lui Criss Angel, urmand sa fie actorul principal intr-o spectaculoasa scamatorie. Spencer Horsman a fost suspendat intr-un bazin cu apa, la zece metri deasupra solului. Din pacate totul a mers prost si acesta si-a pierdut cunostiinta, fiind la un pas de moarte. ”Scoateti-l de acolo!” si ”Opriti totul!” au strigat membrii echipei lui Criss Angel, cand au vazut ca totul este un esec. Horsman a scapat cu viata, insa alte detalii despre starea lui sanatate nu au fost facute publice.


  Citeste si: Academia de Magie, prima scoala de iluzionism din Romania, se redeschide la Universitatea Dalles! Ce vor oamenii de la Oreste: Tehnicile si principiile de meditatie sunt cursurile preferate, dar si elementele de magie naturala!
  Angel a anulat apoi mai multe show-uri pe care le avea programate in Las Vegas. Criss Angel este cel mai bine platit magician din lume, avand un contract de 100 de milioane de dolari pentru o serie de show-ri zilnice in Las Vegas.