facebook
Videoclipul zilei

Video-Profesor de religie filmat in timp ce s-ar masturba la catedra, in fata elevelor!

Preotul Adrian Circa din Mediaș este acuzat de mama unei eleve de la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copşa Mică de faptul că s-a masturbat în fața clasei, în timpul orei de religie.

Ea susține că face plângere la poliție, iar filmul în care acesta este înregistrat în timpul orei este public pe canalul youtube.

„Să se dea imaginile peste tot, să se vadă ce se întâmplă cu un profesor, cu unul care zice cuvântul lui Dumnezeu. Așa se face în fața a șapte fete? Dacă erau numai 3-4 fete, ce se întâmpla? Dacă le închidea în clasă și își bătea joc de ele? Vreau să anunț poliția, așa ceva nu e posibil, să se procedeze într-o școală. Vreau să mă duc direct la Sibiu, la comandant. La școală nu știe nimeni ce s-a întâmplat, nici directoarea, nici diriginta. Sunt opt fete în clasa aia. Fata mea nici nu băgase de seamă inițial. O colegă din spatele ei a filmat și după oră le-a arătat fetelor. Noi stăm în Valea Viilor și din Valea Viilor până în Copșa, multe se pot întâmpla. O mama se interesează întotdeauna de copila ei. Și când i-am căutat prin telefon să văd ce a mai făcut, am văzut filmarea. Copiii mei nu-s bătaie de joc. De el ce să mai zic? E preot de atâția ani, are familie, are copii, dacă li se întâmpla copiilor lui așa ceva?”, a declarat mama fetei.

Întrebat de Turnul Sfatului în legătura cu acuzațiile care i se aduc și de acest film, Adrian Circa nu a spus decât ”nu pot să comentez”.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu spun că se vor face cercetări în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat pentru portalul Hotnews.ro că preotul din Mediaș este bolnav de cancer, ceea ce ar putea constitui circumstanțe atenuante.

“Filmarea în sine nu este perfect edificatoare, e de la distanță, dar nici nu putem bănui pe nimeni de rea credință. Profesorul este bolnav de cancer, ceea ce poate constitui un fond de derapaj la nivel comportamental. Dacă se dovedește că a comis un asemenea gest, nu își mai are locul nici la catedră, dar nici la sfântul altar”, a declarat Vasile Bănescu, pentru sursa citată.

Mitropolia Ardealului a demarat o anchetă în cazul preotului din Mediaș acuzat că s-ar fi masturbat la catedră, în timpul orei de religie.

ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru AGERPRES, că a început vineri o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat.

În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului.

“Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput”, a menţionat ÎPS Laurenţiu Streza.

Share Page

Close