facebook
Politica

VIDEO-PSD-istul Codrin Stefanescu, pus la punct in direct la TV de jurnalistul Oreste Teodorescu!

Schimb de replici între Oreste Teodorescu şi Codrin Ştefănescu în cadrul emisiunii Dosar de Politician de pe B1TV! Dialogul aprins dintre cei doi a pornit după ce Codrin Ştefănescu l-a criticat pe Victor Ponta pentru că în 2015 şi-a dat demisia fără a îşi anunţa înainte colegii. În replică, Oreste i-a reproşat deputatul PSD că nu poate să critice un act care este personal şi unilateral şi i-a cerut să înveţe PSD să accepte şi altceva decât decizia partidului.

„Cum să nu acceptaţi că demisia e un act unilateral? Eu ştiu că cu democraţia în PSD e cam nasol, dar să ştiţi că nu aveţi cum să acceptaţi sau să nu acceptaţi o decizie unilaterală, dacă vorbim şi de logică şi de semantică, că eu ştiu că te preocupă conceptele interesante. Nu faci parte din categoria Dăncilă, la tine neuronii chiar îşi funcţionează. Cum să nu accepţi o demisie dacă e un act unilateral, Codrine, hai să nu ne întoarcem acuma, ne întoarcem după degete. (…) Nici Stalin nu făcea asta, îi împuşca! Învăţaţi şi voi la PSD că decizia unilaterală şi personală e mai importantă decât decizia partidului”, a afirmat Oreste.

Oreste i-a mai reproşat ulterior că face „un exerciţiu de ipocrizie” prin felul în care îl apare pe Liviu Dragnea, pentru că ar şti că acesta este „un element de trecut” după decizia de condamnare de joi.

Share Page

Close