facebook
Sanatate

Video revoltator: Un medic refuza sa trateze un pacient! ”Aici eu hotarasc! Nu-mi merge pixul!”

Un medic de gardă de la Spitalul Orășenesc din Băicoi, Prahova, a fost filmată în timp ce refuza cu îndârjire să interneze o pacientă.

O femeie s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Băicoi şi i-a cerut medicului să înregistreze internarea unei paciente, conform unei trimiteri de la Spitalul Judeţean Prahova, în care medicii din Ploieşti ar fi scris “retur internare Băicoi”. Aceasta a filmat conversația cu medicul Marta Coman, care refuză să facă internarea, motivând că ”internările nu se fac de la Ploiești către Băicoi”.

”Internările nu se fac de la Ploiești către Băicoi. Aici eu hotărăsc dacă internez sau nu, nu Ploieștiul peste mine, cum nici eu nu hotărăsc peste ei”, spune medicul, bătând cu palma în scaun.

”Ce aveți azi de Bobotează să o internați?”, mai spune medicul.

Medicul refuză în mod repetat să-i dea orice fel de explicaţii şi răspunde prin formulări de tipul “Pentru că nu vreau eu!” sau “Nu-mi merge pixul!”. În final, deranjată de insistenţele femeii, doctoriţa rupe în bucăţele, într-un acces de nervozitate, hârtiile cu care aceasta s-a prezentat la spital.

Share Page

Close