Acasă Valcea VIDEO-Se alege praful de Biserica: Preotul din Babeni si-a facut sala de...

VIDEO-Se alege praful de Biserica: Preotul din Babeni si-a facut sala de pacanele, unde au loc batai generale!

O bataie violenta a avut loc recent intr-o sala de pacanele din Babeni, judetul Valcea. Sala este detinuta de preotul din Babeni, Emil Radulescu, care este si directorul casei de cultura din oras.

Sala de pacanele se afla in centrul localitatii, chiar in curtea preotului, foarte aproape de sediul primariei si chiar si cel al postului de Politie, subliniaza Jurnalul Olteniei.

Sala de jocuri a preotului este singurul local din Babeni care este deschis non-stop, desi, conform unei hotarari de consiliu local, acest lucru este permis doar pana la ora 22.00.

Bataia a avut loc saptamana trecuta, in noaptea de miercuri spre joi noapte, la ora 01:25. Un tanar a fost lovit de un alt client al salii, dupa care s-a iscat o bataie aproape generala. Ulterior, cel batut a incercat sa revina in sala cu un cutit, insa nu i-au mai dat drumul inauntru.

Primarul localitatii, Stefan Bogdan, sustine ca nu stie cui apartine sala de pacanele si ca isi desfasoara activitatea legal, pentru ca i-ar fi suficient acordul vecinilor. El este cel care l-a numit pe preot inca director al salii de cultura.

“Nu stiu nimic de treaba asta… Am auzit, dar e treaba politiei, nu e treaba mea. Da, are program cu aprobarea vecinilor (pentru a functiona non-stop – n.r.), are tot ce trebuie firma aia. Nu-i cunosc, nici nu stiu despre cine e vorba. Oricum, eu vineri am avut discutie cu cel care a eliberat programul de lucru si… «domnule primar, dosarul este complet, poate sa verifice oricine, are aprobarea vecinilor»… Sunt situatii din astea cand vor program permanent trebuie aprobarea vecinilor. Maine oricum o sa ma intalnesc cu cei de la Politie, cu domnul comandant si o sa restabilim programul, daca fac chestii din astea, il bagam la program de pana in ora 22.00. Exact, mai e si in zona centrala, si parcarea…”, a declarat primarul Bogdan Stefan.

Curios lucru cum chiar toți vecinii au fost de acord cu derogarea de funcționare permanentă pentru acest local, mai ales că printre acești vecini se numără și Primăria, și postul de Poliție din localitate. Nu credeți? În fine, așteptăm lămuririle obligatorii din partea IPJ Vâlcea.

Din imaginile surprinse de camera de luat vederi instalată chiar în interiorul localului, un tânăr i-ar fi căutat pricină altuia ce juca la un aparat învecinat, sub atenta supraveghere a unui apropiat, care juca, la rândul său, la altă “mașinuță”. Între primii doi a izbucnit o altercație, al treilea a intervenit în ajutorul primului, lovindu-l zdravăn pe al doilea, în ciuda încercării angajatei și a unei alte persoane din incintă de a tempera conflictul. La cinci minute după ce a părăsit localul, tânărul agresat a revenit cu un cuțit în mână la ușa lui.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTatăl fetei ucise de Vlad Pascu la 2 Mai: „Dacă Poliția își făcea datoria, copiii noștri trăiau”
Articolul următorÎncă un deces în urma exploziei de la Crevedia: Un bărbat a murit la Spitalul Floreasca