facebook
Sport

VIDEO-Stadionul cu care Viorica Dancila se lauda in bilant ca-i gata se prabuseste!

Imagini incredibile la Târgu-Jiu, cu noul stadion al Pandurilor. Deși noua arenă a oltenilor nici măcar nu a fost inaugurată, acoperișul stadionului deja s-a surpat. O ploaie torențială de la sfârșitul săptămânii trecute a pus mari probleme noii construcții.

Într-un videoclip postat pe internet de un amator se poate observa foarte bine cum ploaia se scurge din acoperiș, iar reacțiile cetățenilor nu au întârziat să apară:

”Jalnic… La atâta stadionul de mare şi la câți bani s-au investit, mai mare rușinea, şi este la început. Mă întreb în câțiva ani, oare cade? Sper ca măcar să resusciteze cineva echipa noastră de fotbal şi să nu dispară, pentru că dacă ar dispărea, nu știu cu ce ne încălzește acest stadion”, este reacția unui gorjean.

Arena nu este încă finalizată și necesită noi fonduri pentru a putea fi dată în folosință. Până în prezent, 20 de milioane de euro au fost investite, iar pentru a putea duce la bun sfârșit proiectul, reprezentanții autorităților locale ar mai avea nevoie de alte 4 milioane de euro.

Pandurii se luptă cu alte cluburi de tradiție precum U Cluj, UTA Arad, Farul Constanța și Argeș Pitești pentru promovarea în prima ligă.

Sursa: digisport.ro

Share Page

Close