facebook
Videoclipul zilei

Video-Ultima moda printre pilotii de avion. Isi filmeaza aterizarile si le pun pe internet!

Dave Wallsworth a devenit in ultima vreme unul dintre cei mai cunoscuti piloti britanici pe linii comerciale. Si asta nu datorita vreunei vitejii sau a unui talent deosebit, ci pentru ca filmeaza si publica pe internet zborurile.

De obicei, Dave Wallsworth este pilot pe aeronave A380 ale companiei British Airways, iar in ultima vreme a postat cateva clipuri care au ajuns virale in intreaga lume.

Spre exemplu, clipul care prezinta munca din cabina in timpul aterizarii pe Aeroportul International din Vancouver, Canada, a fost vazut de milioane de oameni.

Dave nu le spune colegilor ca sunt filmati, tocmai pentru a nu ii stresa si pentru ii lasa sa-si faca treaba ca de obicei.

In general filmele postate de pilotul britanic apar de la altitudinea de aproximativ 300 de metri si se opresc dupa aterizare. Ele dau ocazia oamenilor obisnuiti sa vada cata munca exista in cabina in timpul unei aterizari. De asemenea, Dave explica ce masuri ia, ce butoane apasa si ce se intampla cu aeronava.

Publicatia din Marea Britanie The Independent a prezentat videoclipurile lui Dave Wallsworth iar acesta s-a aratat incantat de reactiile placute din partea cititorilor si a publicului general.

”Ne bucuram foarte mult sa vedem atatea comentarii pozitive, in special din partea unor oameni care spun ca se tem de zborul cu avionul”, a declarat Dave Wallsworth pentru ziarul citat.

 

Share Page

Close