facebook
Politica

Vlad Voiculescu acuzat ca a ajuns ministru al sanatatii pe filiera fostei Securitati!

Vlad Voiculescu este unul dintre cei mai promovați oameni din partidul nou înființat de Dacian Cioloș. Acesta a absolvit studii economice la Viena și la doar 28 de ani devenea vicepreședine în cadrul unei divizii a Erste Bank, în Austria. Magic Camp este cel mai important proiect al său, pentru care este extrem de apreciat.

Aceleaşi surse susţin că în Erste Bank cam nimeni nu ajunge să ocupe o asemenea funcţie până la 35 de ani, decât dacă fie este vreun geniu, fie cineva l-ar impune. Totuşi este important de menţionat că Vlad Voiculescu era într-adevăr un elev de nota 10 la şcoală.

Și fostul consilier PNL, Tănase Stamule, a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa fostului ministru al Sănătăţii pe care îl consideră ipocrit. Mai exact, el transmite că acesta se promovează ca un om nou în politică, dar de fapt ar proveni dintr-o familie de „securişti”, care l-ar fi ajutat să acceadă în carieră, dar nu exlplică exact cum.

„1. Fratele bunicului meu (Voiculescu) a fost sef la DIE la Viena si responsabilul de comert exterior dintre Romania comunista si Austria 2. Varul primar al tatalui meu a fost CEO …. Vezi continuarea pe CAPITAL

Share Page

Close