16.2 C
București
joi, mai 2, 2024
AcasăStirea zileiConstantaAccident DEOSEBIT DE GRAV langa Constanta! SMURD-ul a activat CODUL ROSU de...

Accident DEOSEBIT DE GRAV langa Constanta! SMURD-ul a activat CODUL ROSU de interventie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trei persoane au decedat şi alte cinci au fost grav rănite în urma unui accident rutier, care a avut loc duminică seara, pe DN22 Constanţa-Tulcea, în zona localităţii Mihai Viteazu, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic al IGPR.

În decursul a şase minute de la primirea apelului la numărul de Urgenţă 112, ISU Constanţa a declanşat COD ROŞU (procedură specială pentru accidente colective şi dezastre cu manifestări deosebit de rapide şi efecte limitate în timp).

La locul accidentului au fost mobilizate patru autospeciale de pompieri, o autospecială pentru victime multiple (ATPVM), o maşină de la Descarcerare şi două de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de descarcerare de la Tulcea şi unităţi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul, în care au fost implicate trei autovehicule, a fost provocat de o depăşire neregulamentară, realizată de o şoferiţă care a depăşit linia continuă, intrând în coliziune frontală cu autoturismul care circula din sens opus.

„În data de 12.06.2016, în jurul orelor 20.15, C. M. M (femeie, 42 ani, Constanţa) a condus autoturismul marca Chevrolet Kallos, pe DN22, dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungând la km 245+940, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară încălcând marcajul simplu continuu şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca BMW, condus de către D.E.O, (bărbat, 48 ani, Babadag) care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului celor două vehicule a fost avariat şi autoturismul depăşit, marca Opel Zafira, condus de S.E. (barbat, 33 ani, Tulcea) , dinspre Tulcea către Constanţa. Accidentul s-a soldat cu decesul: conducătoarei auto C.M.M, respectiv C.M. (barbat, 67 ani, din Constanţa) şi O.A. D.(femeie, 18 ani, Constanţa), ambii pasageri în autoturismul Chevrolet care a generat accidentul. De asemenea, accidentul rutier a dus la: vătămarea corporală gravă a conducătorului auto D.E.O. şi a C.M. (femeie, 63 ani, Constanta), pasager în auto Chevrolet – vătămarea corporală uşoară a D.E şi D.G. A. (bărbat 17 ani, Babadag) precum şi a O.E.(femeie, 18 ani, Babadag),toţi pasageri în autoturismul acroşat marca BMW” – informează un comunicat al Poliţiei Rutiere.

Toate victimele accidentului care se aflau în viaţă au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. AGERPRES

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version