15.4 C
București
luni, mai 20, 2024
AcasăMondenPrintul Andrew prins in dosarul Jeffrey Epstein. Noi documente scot la lumina...

Printul Andrew prins in dosarul Jeffrey Epstein. Noi documente scot la lumina abuzurile bogatilor lumii

in:

Stiri pe acelasi subiect

Printul Andrew se numara printre personalitatile importante al caror nume apare in documentele judiciare recent lansate care detaliaza legaturile unor persoane cu Jeffrey Epstein.

Un judecator american a ordonat eliberarea arhivei ca parte a unui proces legat de asociata lui Epstein, Ghislaine Maxwell. Documentele legale includ o afirmatie raportata anterior de hartuire sexuala comisa de printul Andrew, pe care acesta a negat-o. De asemenea, in zecile de dosare sunt numiti Bill Clinton si Donald Trump, desi niciunul nu este acuzat de vreo ilegalitate. Se asteapta ca mai multe documente in acest caz sa fie eliberate in zilele urmatoare.

Dintre cele peste 100 de persoane numite, unele sunt acuzate de fapte gresite, in timp ce altele din dosarele instantei au formulat acuzatii sau sunt potentiali martori. Dosarele evidentiaza cercul social din jurul lui Epstein, care a pledat vinovat pentru ca a solicitat servicii sexuale de la un minor in 2009.

Cine este printul Andrew?

Printul Andrew, Duce de York, este al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit si al Printului Philip, Duce de Edinburgh. Nascut la 19 februarie 1960, Printul Andrew se numeste oficial Alteta Sa Regala Printul Andrew Albert Christian Edward.

Printul Andrew a fost implicat in numeroase activitati oficiale si a sustinut cauze caritabile. De-a lungul anilor, a fost subiect de interes mediatic, dar, in special, in ultimii ani, el a fost asociat cu mai multe controverse, inclusiv legate de relatia sa cu omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost condamnat pentru infractiuni sexuale.

Este important sa mentionam ca situatia si informatiile pot evolua, iar evenimente noi pot avea loc dupa data mea de cunostinte, asa ca este indicat sa verificati surse de stiri actualizate pentru cele mai recente informatii despre Printul Andrew, Duce de York.

Aproape 200 de nume in dosarul de trafic sexual

Aproape 200 de nume din dosarul de trafic sexual deschis impotriva fostului miliardar Jeffrey Epstein si a partenerei sale, Ghislaine Maxwell, ar putea fi facute publice marti de un judecator din New York, scrie The Guardian.

Actiunea judecatorului ar putea dezvalui sau confirma identitatea a zeci de asociati ai finantatorului cazut in dizgratie, care pana acum erau cunoscuti doar ca John Doe si Jane Doe – formula americana de anonimizare a numelor – in documentele judiciare.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version