13.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăACTUALITATEAcest baietel a fost in Rai si l-a intalnit pe Iisus, in...

Acest baietel a fost in Rai si l-a intalnit pe Iisus, in timp ce era in MOARTE CLINICA! ”Toti aveau aripi!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton a murit

Kenyanul Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton, şi...

Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj a fost gasita moarta in casa la doar 47 de ani

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe,...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...

Colton Burpo a avut parte de o experiență nefericită la vârsta de patru ani când a trebuit să i se îndepărteze apendicele. În timpul operației, apendicele băiatului a explodat, ceea de a dus la complicații și chiar i-a pus viața în pericol. Din fericire,Colton Burpo a fost tare și a supraviețuit, scrie ro.blastingnews.com.

La patru luni de la operația băiatului, părinții au început să se îngrijoreze foarte tare pentru că au observat că baiatul lor se comporta ciudat. Părinții au văzut mai multe semne prin care și-au dat seama că băiatul s-a schimbat foarte mult, însă a durat destul timp până să înțeleagă adevărul.

Primul semn pe care l-au observat părinții a fost la ieșirea din spital. Aceștia erau îngrijorați că nu aveau toții banii pentru spitalizarea copilului, iar când au ajuns acasă au găsit un teanc de bani cu care au reușit să acopere toate cheltuielile spitalului.

După ceva timp, părinții au observat că băiatul lor, Colton, a început să-și împartă jucăriile altor copii. Întrebat de părinți de ce face acest lucru, băiatul le-a spus că Iisus i-a spus să se poarte bine.


Citeste si:

VIDEO – Are maini GIGANTICE! S-a nascut cu o boala, dar toata lumea ii spune ”copilul diavolului”!

Cel mai inteligent om din lume este un copil din Romania! Vezi ce IQ incredibil are!


După câteva săptămâni, în timp ce Colton și părinții lui participau la o înmormântare, înainte ca sicriul să fie băgat în groapă, băiatul a strigat: „Nu va ajunge în Rai dacă nu îl are pe Iisus în inimă”. Toți cei prezenți au rămas uimiți de ce a spus băiatul și l-au întrebat ce se întâmplă. Atunci le-a povestit că în momentul în care se afla pe masa de operație a ajuns în Rai și L-a întâlnit pe Iisus.

Colton le-a povestit părinților că a stat în brațele lui Iisus și a ascultat serenade cântate de îngeri. El a spus că fiul lui Dumnezeu avea barbă, purta o coroană, avea ochii foarte frumoși, albaștri, ce străluceau. Băiatul le-a mai povestit că Iisus stătea la Dreapta Tatălui, care este foarte greu de descris cum arată, și lângă Duhul Sfânt.

Colton susține că în Rai i-a văzut pe Sfântul Ioan Botezătorul și pe Fecioara Maria care aveau aripi. De asemenea, el susține că în Rai sunt animale, copaci și mulți oameni.

După ce Colton le-a povestit toate aceste lucruri părinților, acestia au crezut că a auzit această poveste de la cineva pentru că ei nu i-au spus niciodată aceste lucruri.

Deși părinților nu le-a venit să creadă, Colton le-a spus că în Rai s-a întâlnit cu sora sa care a murit în pântecele mamei ei înainte să se nască, dar și cu un stră-străbunic care a murit la vârsta de 29 de ani pe care l-a recunoscut dintr-o fotografie. Băiatul a spus că în Rai nu există oameni bătrâni, ci doar tineri.

După experiența trăită de acest băiețel, s-a realizat un film care îl are chiar pe el în rolul principal. Colton are acum 14 ani, dar își amintește perfect de călătoria lui în Rai.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version