22.4 C
București
marți, mai 21, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaAI VOTAT ? DACA NU, HAI LA VOT! Vezi ce politicieni au...

AI VOTAT ? DACA NU, HAI LA VOT! Vezi ce politicieni au votat pana acum si ce au declarat!

in:

Stiri pe acelasi subiect

A inceput primul tur al alegerilor prezidentiale astfel ca sectiile de votare s-au deschis inca de la ora 07.00. Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne pentru alegerea presedintelui pentru un mandat de cinci ani, dintre cei 14 candidati inscrisi in cursa.

vot alegeri prezidentiale 2014

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a votat la o sectie de votare din Bucuresti, pe liste suplimentare, impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, el precizand, dupa vot, ca dupa atata razboi si distrugere este timpul pentru reconstructie.

V Ponta

„Cred ca din aceasta iarna vom fi cu adevarat o tara democratica, o tara europeana si ca dupa zece ani de razboi si de distrugere putem sa ne apucam sa constuim si o sa construim si in Bucuresti, si in Transilvania, si in Moldova si pentru romanii din afara, pentru ca dupa atata razboi si distrugere e timpul sa reconstruim”, a spus Ponta, dupa vot.

El a aratat ca dupa 25 de ani de la Revolutie se poate pune punct tranzitiei.

„Sunt absolut convins si sunt foarte optimist ca dupa 25 de ani de cand ne-am castigat o libertate pe care ne-o doream foarte mult si foarte multi – eu atunci aveam doar 17 ani, domnul primar general si-aduce aminte le fel bine – cred ca putem sa punem punct unei tranzitii care nu se mai incheia”, a spus Ponta.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version