25.8 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăDivertismentANAT ofera “ Zile gratuite de vacanta”

ANAT ofera “ Zile gratuite de vacanta”

in:

Stiri pe acelasi subiect

CFR va introduce TRENURILE ESTIVALE catre LITORAL si DELTA DUNARII!

CFR va introduce trenurile estivale catre statiunile de la...

Programul „LITORALUL PENTRU TOTI” 2014 vine cu numeroase beneficii pentru doritori!

Programul „Litoralul pentru toti” 2014 de primavara se va...

RECORD de turisti pe litoralul romanesc in acest weekend!

Record de turisti in statiunile litoralului romanesc in acest...

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a lansat cea de-a doua ediţie a programului “Zile gratuite de vacanţă”, care se desfăşoară exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT, în perioada 15-31 august 2012.

 

Proiectul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiştilor, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă, după modelul 5 egal 7 (ceea ce înseamnă că plăteşti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7).

 

Turiştii care solicită informaţii agenţiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanţele în România pentru perioada 15-31 august 2012 pot primi pentru preţul plătit una sau două nopţi gratuite de cazare.”Zile gratuite de vacanţă” face parte din proiectul “Vacanţa în ţara mea”.

 

,,Acest program a reuşit să atragă zeci de hotelieri de pe litoral, dar şi din staţiuni montane, sute de agenţii de turism din toate judeţele ţării. Înregistrăm creşteri pe aceste programe speciale în fiecare dintre cei trei ani de campanie şi suntem mândri că reuşim să determinăm, astfel, tot mai mulţi români să călătorească în vacanţă în România. Pentru al treilea an consecutiv solicităm sprijinul MDRT pentru a face cunoscute aceste programe speciale, astfel încât să demolăm mitul conform căruia în România e scump şi prost. Trebuie să învăţăm românii să aleagă cea mai bună ofertă. Până în prezent nu am fost sprijiniţi în promovare de minister, din păcate. Consider însă că statul are obligaţia de a se implica în atragerea românilor în vacanţa în România, pentru a sprijini dezvoltarea turismului românesc”, declara Corina Martin, preşedinte ANAT

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version