10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMondenAngelina Jolie si Brad Pitt isi lanseaza propria marca de vin

Angelina Jolie si Brad Pitt isi lanseaza propria marca de vin

in:

Stiri pe acelasi subiect

Brad Pitt cu buletin de Romania. Cum s-a ajuns in situatia aceasta?

Un bărbat de origine letonă, care a evadat de...

ARO readus la viata de un roman! Cum arata modelul Gladiator 2017!?

Un roman, Puiu Nicolae, pasionat de brandurile auto romanesti...

Angelina Jolie si Brad Pitt DIVORTEAZA dupa 12 ani de casnicie!

Brangelina, unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri...

brangelina-wine-release-021413spActorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt planuiesc sa se lanseze in industria vinului, alaturandu-se astfel unei liste impresionante de celebritati care au investit in viticultura.

Cuplul Angelina Jolie si Brad Pitt s-a asociat cu o familie de viticultori francezi, Perrin, pentru a-si crea propria marca de vin rose. Vinul va fi produs pe domeniul pe care actorii il detin in Franta si se va numi „Miraval Cotes de Provence”, dupa numele proprietatii pe care au achizitionat-o in 2008, cu aproximativ 40 de milioane de euro.

Resedinta pe care o detin actorii este un castel din secolul al XVII-lea. Acesta este inconjurat de un teren de 500 de hectare, dintre care 50-60 de hectare sunt acoperite cu vita-de-vie.

Pentru inceput, asociatul actorilor, Marc Perrin, va produce 150.000 de sticle de vin rose. Pe parcurs, domeniul va produce si vinuri rosii, si albe. Pretul unei sticle de vin marca Angelina Jolie-Brad Pitt va costa, in Franta, in jur de 15 euro.

Celebrul cuplu hollywoodian se alatura unei liste impresionante de staruri care au investit in vinuri. Printre acestia se numara fostul campion german de Formula 1 Michael Schumacher, fotbalistul David Beckham si actorul Gerard Depardieu.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version