10.4 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăStirea zileiAnunt de ultima ora la Kaufland Romania! Vizeaza tinerii romani care studiaza...

Anunt de ultima ora la Kaufland Romania! Vizeaza tinerii romani care studiaza in strainatate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Kaufland România, în colaborare cu Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), a inițiat un proiect care are ca obiectiv finanțarea studiilor în străinătate pentru tineri, cu condiția reîntoarcerii în România după terminarea acestora și angajarea în cadrul companiilor și instituțiilor finanțatoare, a anunțat retailerul.

Acest proiect urmează modelul unor proiecte asemănătoare derulate de mediile privat și public din țările dezvoltate, se arată în comunicat.

“Împreună ne propunem să încurajăm excelența în educație și tânără generație să se întoarcă acasă (…) Vom dezvolta o serie de programe dedicate familiarizării tinerilor cu oportunitățile disponibile în cadrul Kaufland România și ne propunem să finanțăm burse de studii în străinătate pentru studenții români”, spun reprezentanții companiei.

Primele burse din proiectul Fondul pentru Excelență în Străinătate (FES) / Fondul Educațional Românesc (FER), derulat de Kaufland și LSRS, vor fi acordate în acest an, pe baza meritelor academice ale aplicanților.

Retailerul a încheiat anul 2015 cu o rețea de 107 hipermarketuri pe piața românească.

Compania este parte a grupului german Schwartz, prezent în România și cu rețeaua de discount Lidl.

În prezent, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări: în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România.

Kaufland este cel mai mare retailer din România, cu afaceri de 1,8 miliarde euro în 2014 și peste 14.300 de angajați la sediul central în București, în magazine și la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploiești si Turda.

viewscnt

 

 

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version