30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăSocialAurelia Ion va fi AVANSATA post-mortem la gradul de LOCOTENENT si inmormantata...

Aurelia Ion va fi AVANSATA post-mortem la gradul de LOCOTENENT si inmormantata cu ONORURI MILITARE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Aurelia Ion, studenta care a decedat in urma accidentului aviatic din judetul Cluj va fi avansata post-mortem la gradul de locotenent si inmormantata cu onoruri militare.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a dispus avansarea post-mortem a sublocotenentului Aurelia Ion la gradul de locotenent.

Totodata, ministrul Dusa a dispus ca Aurelia Ion sa fie inmormantata cu onoruri militare, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale.

Trupul neinsufletit al Aureliei Ion va fi depus la capela Cimitirului Ghencea Militar, inmormantarea urmand sa aiba loc joi.

Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si facea un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tanara s-a implicat voluntar in numeroase activitati pe linie medicala, a precizat MApN.

Comandantul Institutului Medico-Militar, Dragos Cuzino, a declarat ca Aurelia Ion si-a dorit din copilarie sa fie medic, ea fiind o studenta eminenta, devotata, care se afla alaturi de unii dintre cei mai buni medici din Romania.

„Vreau sa imi exprim regretul si tristetea profunda fata de pierderea suferita. E o pierdere imensa, a noastra, a medicinei militare in primul rand. Ma gandesc aici la colegii si camarazii din armata, din Ministerul Apararii, pana la conducerea Ministerului Apararii”, a spus colonelul dr. Dragos Cuzino.

Doctorul Dragos Cuzino a precizat ca medicina a pierdut o studenta eminenta, „o studenta care si-a dorit inca din copilarie sa invete si sa practice profesia de medic si, mai tarziu, sa imbrace haina militara”.

„Si, ca o dovada a faptului ca a fost o studenta stralucita, o studenta devotata, care invata, iata se afla impreuna cu unii dintre cei mai buni medici din Romania, in acest echipaj medical si a fost implicata in tragedia in urma careia si-a pierdut viata”, a adaugat dr. Dragos Cuzino.

Sursa: mediafax.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version