29.1 C
București
vineri, iulie 26, 2024
AcasăACTUALITATECa pe vemea raposatului: PSD a pus un lacatus-mecanic sef peste cel...

Ca pe vemea raposatului: PSD a pus un lacatus-mecanic sef peste cel mai mare spital din Botosani

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Doina Federovici (PSD), președintele Consiliului Județean Botoșani, l-a numit vineri în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” pe Angel Iulian Călin (56 de ani). El are zero experiență în domeniul sănătății. A terminat liceul ca lăcătuș mecanic, apoi a făcut un curs de contabilitate și a terminat facultatea de management la 41 de ani, informează g4media.ro.

Numirea a fost făcută în plin scandal al azilelor din Voluntari, scandal care a demonstrat carențe majore în activitatea instituțiilor de stat.

Doina Federovici e cea care a făcut numirea, dat fiind că Spitalului Județean de Urgență, cel mai mare din județul Botoșani, funcționează în subordinea Consiliului Județean. Până la publicarea articolului, Federovici nu a răspuns la apelurile G4Media pentru a justifica numirea în acestă poziție a unui manager cu zero experiență.

Angel Iulian Călin a ocupat în ultimii ani și poziții politice, fiind susținut de PSD ca de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului,viceprimar al orașului Săveni și director executiv adjunct al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.

Anterior, el a fost consilier superior la AJOFM Botoșani, contabil la o fermă și lăcătuș mecanic.

Citeste continuarea pe g4media.ro.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version