30 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăACTUALITATECatedrala Mantuirii Neamului SCOASA LA VANZARE! Pretul este IMENS!

Catedrala Mantuirii Neamului SCOASA LA VANZARE! Pretul este IMENS!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Util: Casele de pensii au vești importante pentru pensionari în luna iulie

Se întâmplă în luna iulie! Casele de pensii, vești importante...

Ce patesti daca minti la spovedanie: Explicatiile preotilor

Taina Spovedaniei este foarte importantă pentru credincioși. Aceștia nu...

Un site de anunturi a publicat miercuri o cerere de vanzare pentru Catedrala Mantuirii Neamului, la pretul de 500.000.000 de euro. Mai exact este vorba despre portalul www.anuntulcorect.ro iar autorul anuntului, desi nu este proprietarul Catedralei, in felul sau are dreptate, el fiind contribuabil. Reactia BOR nu a intarziat sa apara.

„Vand catedrala la rosu in Bucuresti, in zona Cotroceni – 13 Septembrie (in curtea Palatului Parlamentului). Constructia este facuta din banii mei si a altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile). Se vinde asa cum se vede si in fotografii, cumparatorul avand ocazia sa o zugraveasca in ce culori doreste si sa picteze sfinti si ingeri cu fețe care sa semene cu el. Constructia are 38.000 metrii patrati, 5 etaje (trei subterane si doua deasupra solului), 12 lifturi, buncar antiatomic, 500 locuri de parcare. Pretul de 500.000.000 Euro nu este negociabil. Cumparatorul isi va putea recupera investitia in maxim 5 ani si nu va avea nici un fel de obligatii financiare fata de institutiile statului”, se arată în anunţul pus de Daniel. Numărul de contact pentru anunţ a fost publicat cel de contact al Patriarhiei Române, potrivit click.ro.

Primul comentariu a fost semnat de Pr. Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, care a cerut administratorului site-ului ca anunţul respectiv să fie scos. „În atenţia Administratorului site-ului  de publicitate imobiliară Anunţul corect. Pe site-ul Anunţul corect  a fost postat astăzi, 20 mai 2015, un anunţ imobiliar fals despre Catedrala Mântuirii Neamului în mod evident cu intenţie denigratoare. Vă solicităm să ştergeţi această postare abuzivă care, de altfel, contravine flagrant propriilor dumneavoastră principii de postare din secţiunea Termeni şi condiţii. Cu speranţa că sesizarea noastră va fi luată în considerare în cel mai scurt timp şi că această situaţie regretabilă nu se va mai repeta, Pr. C. Stoica, PATRIARHIA ROMÂNĂ”.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version