30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATECe se intampla la Dinseyland dupa atentatele de la Paris?

Ce se intampla la Dinseyland dupa atentatele de la Paris?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Disneyland Paris a înregistrat o reducere a numărului de vizitatori şi multe anulări de rezervări după atentatele din 13 noiembrie, a indicat Euro Disney anunţând o cifră de afaceri trimestrială în scădere cu 1,1%.

«Din cauza evenimentelor care au avut loc a Paris în noiembrie», Euro Disney a remarcat o reducere a vânzărilor din primul său trimestru (început la 1 octombrie), valoarea lor fiind de 337,6 milioane de euro, comparativ cu 341,5 milioane de euro în 2014.

«Am constatat o cerere mare până la evenimentele din 13 noiembrie, apoi am înregistrat anulări de rezervări în cea de-a doua jumătate a trimestrului. De asemenea, această destinaţie a fost afectată de decizia noastră de a închide parcul de distracţii timp de patru zile pentru a respecta perioada de doliu naţional», a indicat Tom Wolber, preşedintele Euro Disney S.A.S.

Prima destinaţie turistică privată din Europa – cu 14,8 milioane de vizitatori în 2015 – decisese să-şi închidă porţile în perioada 14 -17 noiembrie inclusiv, o premieră pentru acest parc de distracţii inaugurat în 1992.

Grupul nu detaliază pe zile care a fost impactul atentatelor asupra celor două parcuri tematice (Disneyland Paris şi Walt Disney Studios), dar vorbeşte despre o scădere de 8% întregistrată pe parcursul întregului trimestru.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version