36.2 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăACTUALITATECe smecherie au INVENTAT patronii de baruri pentru a TRISA legea anti-fumat!...

Ce smecherie au INVENTAT patronii de baruri pentru a TRISA legea anti-fumat! S-ar putea aplica in toata tara!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Nici nu a apucat să intre bine în vigoare că este şi încălcată. Legea antifumat este, cu siguranta, una dintre cele mai controversate legi ale anului, ea impartind sociatatea in doua categorii. Dar fericirea nefumatorilor pare sa fie una de scurta durata pentru ca, inventivi din fire, patronii de cluburi din Capitala au gasit sotutia perfecta pentr a-si satisface ”viciosii” clienti.

Interzicerea fumatului in spatiile publice le pune inca o data la incercare inventivitatea romanilor. Si stim prea bine ca de creativitate nu ducem lipsa. Mai exact, de cateva zile incoace, cluburile sunt in fierbere, fiecare organizand tot felul de evenimente. La care, deloc intamplator, sunt invitati doar fumatorii.

De fapt, pentru a ocoli legea antifumat, patronii cluburilor cu pricina declara ca este o petrecere dedicata exclusiv fumatorilor, le intituleaza ”Smokers Night”, iar la intrare, asa cum s-a petrecut, intr-una dintre serile trecute printr-unul dintre stabilimentele din Centrul Vechi, clientii prezentau, drept legitimatie, pachetul de tigari. Iar in momentul in care intrau in club, pe langa un pahar plin cu licori bahice aveau permisiunea, spre bucuria lor, sa isi aprinda si una dintre tigarile din pachet pe care sa le savureze in timp ce isi ”udau” gatul, conform spynews.ro.

Totul se întâmplă în condiţiile în care s-au dat deja sute de amenzi în prima săptămână de când legea a intrat în vigoare.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version