11.1 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentCe te saraceste si ce te poate imbogati in functie de vibratia...

Ce te saraceste si ce te poate imbogati in functie de vibratia interioara

in:

Stiri pe acelasi subiect

Numerologul Romeo Popescu a facut o scurta trecere in revista despre cum poti sa atragi banii in viata ta tinand cont de o simpla operatie de adunare, intr-o aparitie televizata la ProTV, la emisiunea Vorbeste Lumea:

”M-am nascut in data de 18 – dau un exemplu – reduc la o singura cifra: 1+8= 9 – vibratia mea interioara, plus 6 – cifra banilor, adica 15. Din nou se reduce la o singura cifra 1+5 = 6. Rezultatele se reduc la o singura cifra, dar un numerolog profesionist nu reduce, analizeaza pe cifrele mari” a spus Romeo Popescu.

Iata precizarile numerologului pentru fiecare cifra de vibratie interioara:

Vibratia interioara 1 (nascuti pe 1, 10, 19 sau 28) + 6 = 7: Ca sa faca bani sa nu mai repete greselile trecutului. Sa schimbe ceva, sa aiba mintea cea de pe urma.

Vibratia interioara 2 (nascuti pe 2, 11, 20 sau 29) + 6 = 8: Sa iasa din cutie. Orice munca de birou nu este buna pentru ei. 8 este cifra puterii sociale. Sa faca bani afara, in casa nu are nicio sansa. Sa fie in relatie cu oamenii.

Vibratia interioara 3 (nascuti pe 3, 12, 21 sau 30) + 6= 9: Oamenii acestia trebuie sa inoveze. Daca traieste copy-paste, nu are sanse sa faca bani. Ce ai inovat, ce ai facut nou, unde esti, unde ai fost? Trebuie sa invete mult. Fa ceva nou, inovativ si banii vor veni la tine.

Vibratia interioara 4 (nascuti pe 4, 13, 22 sau 31) + 6= 10: Sa iasa in fata ca sa faca bani, sa fie lider, sa fie omul de la care oamenii sa invete.

Vibratia interioara 5 (nascuti pe 5, 14, 23) + 6= 11: Trebuie sa fie foarte buni intr-un anumit lucru, de obicei creativ, artistic. Daca sunt buni, merg pe o singura cale, unde castiga notorietate si bani. Lenesii nascuti pe 5 sunt intr-o zona de foarte, foarte putini bani.

Vibratia interioara 6 (nascuti pe 6, 15, 24) + 6 = 12: Sa invete sa relationeze cu lumea si cu o forma de manifestare in arta comunicarii. Trebuie sa fie recunoscuti drept stapanitorul artei comunicarii si a influentarii. 3-ul rezultat inseamna ca trebuie sa cunoasca acest lucru, sa-l faca constient. Sa-si asume o identitate.

Vibratia interioara 7 (nascuti pe 7, 16, 25) + 6 = 13: Sa munceasca cu cap, sa aiba o forma inalta de cunoastere. Altfel, vor munci copy-paste si vor trai din leafa.

Vibratia interioara 8 (nascuti pe 8, 17, 26) + 6= 14: Sa nu stea in rutina, il saraceste. Daca nu e in rutina are idei bune, inspiratie pentru bani.

Vibratia interioara 9 (nascuti pe 9, 18, 27) + 6 = 15: Daca are incredere in el, banii vin. Cand e in stari depresive, banii pleaca. Trebuie sa aiba grija de starea interioara.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version