9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăACTUALITATECine credeti ca are o parte mare de vinovatie pentru atentatele din...

Cine credeti ca are o parte mare de vinovatie pentru atentatele din noiembrie 2015 de la Paris?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Barbarie maximă! Hamas a difuzat o filmare cu trei ostatici în vârstă

Israelienii catalogheză gestul Hamas de a difuza un video...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

O noua criza a lovit Europa, fara indoiala, dupa criza economica a urmat criza refugiatilor… care a culminat cu atentatele de la Paris, din 13 noiembrie 2015. Dezbaterile politicienilor s-au dovedit a fi falimentare si in loc sa rezolve lucrurile au adus si mai multa nesiguranta in randul oamenilor de rand. Bravo domnilor care conduceti lumea… ati adus terorismul in casele noastre.

Va provocam astfel sa va exprimati opinia legata de cea mai mare vinovatie pe care o poarta liderii lumii pentru aceste atentate oribile care au depasit imaginatia marilor arhitecti ai lumii.

Barack Obama poate fi considerat vinovat pentru ca nu face nimic in calitatea SUA de jandarm al lumii, mai ales dupa ce SUA a condus coalitia din Afghanistan si din Irak unde a lasat populatii ravasite, iar acum se lupta cu regimul liderului sirian Bashar al Assad, fara a face nimic concret impotriva ISIS.

 

Vladimir Putin pentru ca a atacat ISIS incercand sa sprijine regimul Bashar al Assad, fara a tine cont de parerea celorlalte state europene membre ale NATO care deruleaza operatiuni impotriva ISIS!

 

Angela Merkel pentru ca a permis refugiatilor din lumea araba sa intre nestingheriti in Uniunea Europeana fara a detine controlul asupra fluxul de imigranti care au penetrat cu sutele de mii populatie UE!

 

Liderii lumii arabe care nu fac nimic impotriva ISIS si astfel toti musulmanii sunt amestecati cu teroristii! Sa fim seriosi… lumea araba nu va mai putea fi privita de europeni niciodata cu aceeasi ochi pentru ca in momentul de fata se intipareste ideea ca toti musulmanii si arabii sunt teroristi. O teorie falsa dar care prinde contur si care face nefrecventabile tarile arabe dezvoltate.

 

Francois Hollande pentru ca nu a inteles nimic dupa atentatele din ianuarie de la publicatie Charlie Hebdo! Cum este posibil ca institutiile statului francez sa permita sa aiba loc atatea atentate pe o raza de numai cateva sute de metri in centrul capitalei Frantei? Sa nu mai spunem ca unele atentate s-au desfasurat la numai cateva zeci de metri de locul unde se afla presedintele Frantei, care asista la meciul de fotbal amical Franta-Germania.

 

[poll id=”5″]

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version