10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATETurismClubul Sportiv Shagya organizează în weekend cea de-a VIII-a ediție a Cupei...

Clubul Sportiv Shagya organizează în weekend cea de-a VIII-a ediție a Cupei Shagya

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Clubul Sportiv Shagya, cu sediul in localitatea Buftea, judetul Ilfov, avand Certificat de Identitate Sportiva IF/A2/00106/2016, eliberat de Ministerul Tineretului si Sportului, reprezentat de Dabija Viorel in calitate de presedinte, va organiza evenimentul sportiv Cupa Shagya Editia a VIII-a, eveniment ce cuprinde Campionatul Balcanic de Anduranta Ecvestra, Campionatul National de Anduranta Ecvestra CEN1* 100 km, Campionatul National de Anduranta Ecvestra pentru Juniori si Tineret si Concursul International de Anduranta Ecvestra CEI1* 100 km, CEI2* 120 km si CEI3* 160 km.

Evenimentul sportiv va avea loc in localitatea Buftea, judetul Ilfov, in perioada 25-26 septembrie 2021, langa Centrul National de Fotbal Buftea.

Sambata, 25 septembrie 2021, incepand cu ora 7 dimineata, vor lua startul echipele nationale din Croatia, Bulgaria, Grecia, Turcia si Romania din cadrul Campionatului Balcanic de Anduranta Ecvestra.

Premierea echipelor balcanice va avea loc in jurul orelor 17.

Duminica, 26 septembrie 2021, intre orele 5 si 9 dimineata se va da startul la probele din cadrul Campionatului National de Anduranta Ecvestra CEN1* 100 km, Campionatului National de Anduranta Ecvestra pentru Juniori si Tineret si Concursului International de Anduranta Ecvestra CEI1* 100 km, CEI2* 120 km si CEI3* 160 km.

Premierea sportivilor se va face in jurul orelor 18-19.

Acest eveniment sportiv este organizat sub egida Federatiei Ecvestre Internationale si a Federatiei Ecvestre Romane, in asociere cu Consiliul Judetean Ilfov si Primaria Buftea si cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului.

Consiliul Judetean Ilfov si Primaria Buftea sunt cei mai mari promotori si sustinatori ai andurantei ecvestre din Romania, implicandu-se in acest sport inca din 2017 prin organizarea primului Campionat Balcanic de Anduranta Ecvestra CEI1* 90 km organizat in Romania, in orasul Buftea.

Clubul Sportiv Shagya a fost infiintat in anul 2016, este cel mai important organizator de anduranta ecvestra din estul Europei, organizand Campionatul Balcanic de Anduranta Ecvestra, Buftea-Ilfov 2017 si primul Concurs International CEI3*-160 km din Balcani Cupa Shagya Editia aIV-a, Buftea-Ilfov 2018, toate aceste evenimente sportive au fost realizate in parteneriat cu Consiliul Judetean Ilfov, Primaria Buftea si Ministerul Tineretului si Sportului sub egida Federatiei Ecvestre Romane si a Federatiei Ecvestre Internationale.

Clubul Sportiv Shagya reusit sa organizeze opt evenimente sportive de anduranta ecvestra:

– Cupa Shagya Editia 1 – concurs national (august 2016)

– Cupa Shagya Editia a 2-a – concurs national si international CEI1*, CEI2* Trofeul Jockey Club Roman (iunie 2017)

– Cupa Shagya Editia a 3-a – concurs national si international CEI1*, CEI2* Trofeul Jockey Club Roman (septembrie 2017)

– Campionatul Balcanic de Anduranta Ecvestra (septembrie 2017)
– Cupa Shagya Editia a 4-a – Campionat National de Anduranta Ecvestra si

Concurs International de Anduranta Ecvestra CEI1*, CEI2* si CEI3*

CLUB SPORTIV SHAGYA
Oraș Buftea, Judeţul Ilfov, tel. 0744323867
C.I.F.: 35829428 – CONT RO43BTRLRONCRT0336801701 Banca Transilvania
Mail: shagyaromania@gmail.com Web: www.shagyaromania.ro

-Cupa Shagya Editia a 5-a – Cupa Shagya Editia a 6-a

– Cupa Shagya Editia a 7-a

Trofeul Jockey Club Roman (septembrie 2018)
– Cupa Federatiei Ecvestre Romane la Anduranta Ecvestra ( iunie 2019)
Campionat National de Anduranta Ecvestra si Concurs International de Anduranta Ecvestra

CEI1*, CEI2*
Trofeul Jockey Club Roman (septembrie 2019)

Campionat National de Anduranta Ecvestra si Concurs International de Anduranta Ecvestra

CEI1*
Trofeul Jockey Club Roman (august 2020)

La nivel mondial Romania este reprezentata de sportivul Radu Ciubuc, legitimat la Clubul Sportiv Shagya Buftea, care a participat la World Equestrian Games 2018 din Statele Unite ale Americii , cea mai mai mare competitie ecvestra mondiala, care are loc o data la 4 ani si face parte din ciclul olimpic.

De asemenea, Radu Ciubuc a reprezentat Romania la Campionatul Mondial de Anduranta Ecvestra 2021, care a avut loc in Pisa, Italia.

Succesul avut in organizarea editiilor precedente ale Cupei Shagya, a facut ca Clubul Sportiv Shagya sa fie considerat printre cele mai bune cluburi organizatoare de concursuri de anduranta ecvestra din estul Europei. Acest succes, care nu ar fi fost posibil fara ajutorul sponsorilor nostri, ne face sa speram ca vom putea intra in circuitul european al concursurilor traditionale de anduranta ecvestra, aducand si Romania intre tarile cu traditie in sportul ecvestru.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version