22.4 C
București
marți, mai 21, 2024
AcasăACTUALITATEConducerea PER numeste un argesean cu experienta la sefia filialei Arges

Conducerea PER numeste un argesean cu experienta la sefia filialei Arges

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Conducerea Partidului Ecologist Român l-a numit marți pe Florin Tecău în funcția de președinte al filialei Argeș. Evenimentul a avut loc la Muzeul Județean. Florin Tecău este un argeșean cu experiență în administrația locală, acesta ocupând funcția de președinte al Consiliului Județean începând cu 2014, ulterior fiind ales consilier județean. Noul președinte PER Argeș este și profesor universitar, având o carieră îndelungată în domeniul academic:

“ (…) Profitând de prezența președintelui executiv Mohammad Murad am invitat reprezentanți ai camerelor de comerț, ai oamenilor de afaceri din Argeș, ai reprezentanților din HoReCa, care să poarte o discuție pe coordonatele activității și a modului în care suntem implicați în dezvoltarea județului, în promovarea fondurilor și în sprijinul întreprinzătorilor argeșeni” a declarat Florin Tecău.

Președintele Dănuț Pop și-a arătat recunoștința față de ecologiștii argeșeni: “În Argeș PER are 1 primar și 23 de consilieri. (…) Ne-am propus ca anul acesta să construim aproximativ 2500 de organizații, în acest moment avem peste 1500 și sperăm cât de curând și în județul Argeș să avem organizații în fiecare UAT. Avem câteva județe care performează, precum Vâlcea, Dolj și ne dorim cu sprijinul președintelui Florin Tecău și Argeșul să se numere printre ele.”

La evenimentul de astăzi au participat ca reprezentanți ai conducerii centrale a partidului, președintele PER, Dănuț Pop, președintele executiv, Mohammad Murad și secretarul general, Laurențiu Bondrescu. În cadrul acestei vizite, va avea loc și o întâlnire cu oamenii de afaceri argeșeni.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version