10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăStirea zileiCunoscuta actrita romanca MACELARITA de medicul GINECOLOG in SUA!

Cunoscuta actrita romanca MACELARITA de medicul GINECOLOG in SUA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

O cunoscuta actrita romanca trece prin clipe foarte grele in SUA, scrie libertatea.ro.

O eroare a unui medic ginecolog i-a spulberat actriţei Mihaela Mihuţ, stabilită în America, visul de a deveni mamă. Banii nu ar mai putea-o consola, însă artista vrea ca doctoriţa care i-a greşit diagnosticul să plătească pentru răul pe care i l-a făcut, aşa că a dat-o în judecată şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Patru luni şi un lung şir de bâjbâieli au adus-o pe actriţa Mihaela Mihuţ, în 2012, în pragul disperării. În august, românca, pe atunci în vârstă de 41 de ani, a suferit o hemoragie vaginală severă şi, cu dureri insuportabile, a mers la cabinetul ginecologului Neena Agarwala.


 

Citeste si:

Reactia GENIALA a unui doctor de la UPU la tupeul pacientilor: NU mai ameninta cu reclamatia, judecata, televiziunea si ziarele!

Atac cerebral! Mircea Badea a ajuns la DOCTOR!


 

Doctoriţa i-a spus că are mai multe chisturi ovariene, recomandându- i histerectomie. Mihaela nici nu a vrut să audă de aşa ceva, dar a acceptat totuşi să i se înlăture chisturile prin operaţie, la sugestia aceluiaşi medic. Intervenţia a fost fără efect însă, întrucât stările de rău ale femeii au persistat. Cum nu-şi revenea, în octombrie, a bătut din nou la uşa cabinetului. De data aceasta, Agarwala s-a gândit să-i facă un test de sarcină, care a ieşit pozitiv.

La doar câteva zile distanţă, Mihaela a primit de la aceeaşi specialistă o veste care a bulversat-o şi a neliniştit-o deopotrivă. I s-a comunicat că, de fapt, nu e gravidă, ci are cancer uterin, propunându- i-se să facă radioterapie. Nici după acest tratament femeia nu şi-a revenit, aşa că în noiembrie, Mihaela a decis să meargă la o altă instituţie spitalicească. Abia aici, românca a aflat ce se întâmplă cu ea.

Era vorba de o sarcină extrauterină pe O eroare a unui medic ginecolog i-a spulberat actriţei Mihaela Mihuţ, stabilită în America, visul de a deveni mamă. Banii nu ar mai putea-o consola, însă artista vrea ca doctoriţa care i-a greşit diagnosticul să plătească pentru răul pe care i l-a făcut, aşa că a dat-o în judecată şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari. care, în mod miraculos, Mihuţ o mai ducea pe picioare.

A fost internată de urgenţă şi operată, doctorii avertizând-o că nu mai poate avea copii, din cauza tratamentelor nepotrivite şi a întârzierii diagnosticării. Femeia vrea acum să o facă să plătească pe doctoriţa care a nenorocit- o. A dat-o în judecată şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Mihaela Mihuţ e o actriţă mai puţin cunoscută în România, dar celebră în America. Stabilită la New York, românca a jucat în “Perkins 14”, “Huntress: Spirit of The Night” şi va apărea în “Selfie 2”, în România, în 2016.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version