21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăEconomieDaca ti-ai luat bilet de avion ar trebui SA TE INGRIJOREZI! De...

Daca ti-ai luat bilet de avion ar trebui SA TE INGRIJOREZI! De la 1 septembrie SUTE DE ZBORURI vor fi afectate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Sindicaliștii de la ROMATSA au anunțat, la începutul săptămânii, că vor declanșa grevă generală pe 1 septembrie dacă autoritățile nu vor rezolva până atunci problemele cu care se confruntă salariații, conform realitatea.net.

Pe 19 august, Ion Aurel Stanciu, atunci director general al ROMATSA, ulterior numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, aprecia că protestele sindicaliștilor și amenințările privind declanșarea grevei generale nu sunt întemeiate, în condițiile în care 12 dintre cele 14 revendicări au fost soluționate, iar conducerea regiei este în continuare deschisă negocierilor.

Pe 15 iulie 2015, controlorii de trafic au intrat în grevă de avertisment timp de două ore, aceasta afectând 17 zboruri.


Citeste si:

Ai bilet la aceasta companie aeriana? Angajatii sunt in greva! Vezi ce e de facut!

GREVA PILOTILOR TAROM CONTINUA! Patru decolari si doua aterizari au fost anulate!


Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a solicitat, prin intermediul unui comunicat de presă, sindicatului ROMATSA și conducerii regiei continuarea negocierilor, semnarea contractului colectiv de muncă și renunțarea la grevă.

„În urma demisiei din funcția de director general, prezentate astăzi (vineri — n.r.) de domnul Ion-Aurel Stanciu, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație — ROMATSA, solicit atât sindicatului cât și conducerii regiei continuarea negocierilor pentru încheierea și semnarea Contractului Colectiv de Muncă și mai ales renunțarea la greva generală. Consider că în condițiile actuale este inutil acest protest care afectează activitatea din domeniul aerian și confortul cetățeanului”, a afirmat Iulian Matache.

Tribunalul București a respins, astăzi, solicitarea Regiei Autonome Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA de constatare a nelegalității grevei angajaților.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version