6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăACTUALITATEDarius Valcov l-a TURNAT la DNA pe Vasile Blaga! A spus tot!

Darius Valcov l-a TURNAT la DNA pe Vasile Blaga! A spus tot!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...

Superman Citu ajunge la DNA! Procurorii investigheaza miliardele pe vaccinurile din pandemie

Fostul premier Florin Citu, anchetat de procurori pentru fapte...

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga: „Nu am luat, am dat!”

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga, Ion...

Aflat cu un picior in inchisoare, Darius Valcov vrea sa-l ia dupa el la puscarie si pe Vasile Blaga. Valcov l-a turnat procurorilor DNA pe Vasile Blaga care i-au deschis acestuia noi dosare.

Fostul ministru de Finanțe le-a spus procurorilor că Vasile Blaga i-a dat ordine despre contracte, susținând că, în 2009, l-ar fi chemat la sediul PDL pentru a-i transmite că alocarea pentru anumite fonduri la Primăria Slatina se va face doar sub condiția ca TEHNOLOGICA RADION să fie firma care să câștige licitațiile. Mai mult, Darius Vâlcov a relatat că avea cunoștință, de la Theodor Berna, că TEHNOLOGICA RADION ar fi fost condusă, de fapt, de greii PDL, de la acea vreme, printre care se afla și Vasile Blaga.

„Nu are ce denunța. Niciodată nu l-am chemat nici pe Darius Vâlcov, nici pe altcineva, ca să îi spun despre cum să încheie contracte. Nu a avut loc nicio discuție, nici măcar la sediul PDL sau altundeva cu Darius Vâlcov, sau cu altcineva legat de contracte. Nu am avut cu domnia sa niciun fel de discuție despre niciun fel de contract.

Pe Theodor Berna îl cunosc din 2001-2002. Niciodată nu a beneficiat de intervenția mea undeva.

Deci niciodată nu am avut niciun fel de discuție de acest gen cu Darius Vâlcov, nici la sediul PDL, nici altundeva. E într-o situație delicată (…) Niciodată, repet, niciodată nu i-am condiționat nici dumnealui, nici altcuiva vreun contract pentru vreun avantaj de vreun fel. Niciodată nu am intervenit în vreo licitație.

Cum să nu te afecteze astfel de declarații, dar stai uimit și vezi cum pot să mintă astfel de oameni. Nu am avut niciun fel de ingerință în vreun contract pe care l-a derulat, în istoria ei, Primăria Slatina”, a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Sursa: realitatea.net

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version