21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEDescinderi de amploare la EXECUTORII judecatoresti!

Descinderi de amploare la EXECUTORII judecatoresti!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...

Superman Citu ajunge la DNA! Procurorii investigheaza miliardele pe vaccinurile din pandemie

Fostul premier Florin Citu, anchetat de procurori pentru fapte...

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga: „Nu am luat, am dat!”

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga, Ion...

Poliția Română efectuează 15 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Ialomiţa, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală. Dorina Gonț, președintele Camerei executorilor judecătorești de pe lângă Tribunalul București este vizata direct.

mascatiPrejudiciul cauzat bugetului de stat prin comiterea de infracțiuni este estimat la 3 milioane de euro.

La data de 20 aprilie, peste 70 de polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează 15 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Ialomiţa, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Acțiunea vizează destructurarea unei reţele infracţionale specializate în săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală.

De asemenea, vor fi puse în aplicare şi 8 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni, urmând ca, cei în cauză să fie conduși la sediul Poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.

Activitățile sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează activitatea infracțională a lucrătorilor unui birou de executor judecătoresc şi a reprezentanților a 10 de societăţi comerciale, ce sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, săvârșită prin sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, prin evidenţierea unor operaţiuni comerciale fictive.

Prin comiterea de infracțiuni, în perioada 2011-2014, bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 3 milioane de euro.

Sursa: Realitatea.net

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version