6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStirea zileiDiscutie cu "scantei" intre Steaua si MApN pe tema emblemei si a...

Discutie cu „scantei” intre Steaua si MApN pe tema emblemei si a numelui! Stelistii nu vor sa negocieze nimic cu Armata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Discutie cu „scantei” intre Steaua si MApN! Conducerea Stelei a fost instiintata de catre George Boroi, presedintele Clubului Sportiv, ca este asteptata la discutii, dar nu se stie deocamdata si cand se va produce aceasta intalnire. Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor, a replicat ca altele sunt prioritatile ros-albastrilor in acest moment.

steaua emblema

Echipa din Ghencea nu mai poate folosi iar marca, incepand de luni, 15 decembrie, dar oficialii gruparii din Ghencea nu se grabesc sa se puna la masa tratativelor cu reprezentantii MApN.

Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor, a spus ca a fost instiintat de catre George Boroi, omologul sau de la CS, ca sunt asteptati la discutii.

”Noi nu vrem sa negociem cu Armata, sper sa fie o intelegere. Daca nu, atunci vom pune in aplicare decizia Inaltei Curti”, a spus Valeriu Argaseala.

Oficialul trupei din Ghencea a subliniat insa ca altele sunt problemele majore ale ros-albastrilor in aceste zile.

”In momentul de fata, prioritate au contractele jucatorilor aflate la scadenta. Noi vrem sa prelungim angajamentele acestora.

In cazul in care nu ne vom intelege, vom vedea ce jucatori vom transfera, pentru ca ne dorim o echipa puternica, capabila sa castige toate trofeele pe plan intern, dar si sa se califice in UEFA Champions League, in editia viitoare”, a opinat Argaseala.

Sursa: Digisport

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version